Παραγωγή

Γύρω από την εταιρεία μας υπάρχουν χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης γης. Με την οργάνωση ομάδων παραγωγής έχουμε καταφέρει να έχουμε στις εγκαταστάσεις μας πάντα φρέσκα φρούτα και λαχανικά ελεγμένα από έμπειρους τεχνικούς.

 

Συσκευασία

Η συσκευασία γίνεται ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του προϊόντος. Τα προϊόντα συσκευάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με μηχανήματα και αποθηκευτικούς χώρους, που τηρούν όλες τις προδιαγραφές αποθήκευσης και υγιεινής.

 

Εμπορία

Η Εταιρία μας τροφοδοτεί την εγχώρια αγορά με φρέσκα φρούτα και λαχανικά όπως και πολλές άλλες αγορές της Ευρώπης αλλά και τρίτες χώρες. Στόχος μας είναι η αύξηση στον παραγωγικό τομέα που εκφέρει καλύτερη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές ως προς του συνεργάτες μας.

 
 

Καλώς ήρθατε στην Alfafruits

 

Το εμπόριο φρούτων είναι η βασική δραστηριότητα της εταιρείας. Για να βρισκόμαστε στην κορυφή της αλυσίδας και να διατηρούμε αυτή τη θέση, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων μας.
Αφού η φιλοσοφία μας απαιτεί τελειότητα, προσπαθούμε να έχουμε την ποιότητα πολύ ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων μας. Ο στόχος του προγράμματος διασφάλισης ποιότητας είναι να διαβεβαιώσει ότι όλα τα προϊόντα μας εκπληρώνουν τις προδιαγραφές που απορρέουν από διεθνή πρότυπα.

Έλεγχος Ποιότητας στην Προ-επιλογή Ακατέργαστων Φρούτων
Έλεγχος Ποιότητας στη Διαλογή
Έλεγχος Ποιότητας στην Τελική Επιλογή Ακατέργαστων Φρούτων
Έλεγχος Ποιότητας στην Αποθήκευση